Ένας άνδρας Καρκίνος είναι ένα εξαιρετικά ντροπαλό άτομο, το οποίο μιλάει λίγο και σκέφτεται τις δικές του δουλειές. Δεν είναι από εκείνους που λένε τα πάντα για τον εαυτό τους στην πρώτη συνάντηση. Όντως, θα χρειαστεί ένας μεγάλος αριθμός συναντήσεων για να μπορέσετε να πάτε λίγο πιο κοντά του. Ο άνδρας Καρκίνος μπορεί να φαίνεται σαν ένα διαφορετικό πρόσωπο κάθε φορά που θα τον συναντάτε. Μπορεί να είναι νευρικός και άστατος τη μια στιγμή, εξαιρετικά σίγουρος την επόμενη και πολύ ντροπαλός στη συνέχεια. Από συνοφρυωμένος μπορεί εύκολα να χαμογελάσει και στη συνέχεια, να ξεσπάσει σε γέλια.

Ένας άνδρας Καρκίνος μπορεί να γίνει λυπημένος και μελαγχολικός, κατά καιρούς και θα θελήσετε να τον αγκαλιάσετε και να τον παρηγορήσετε. Τότε, ξαφνικά η μελαγχολία του θα εξαφανιστεί και θα εκδηλώσει την εξυπνάδα και το χιούμορ του. Είναι πραγματικά ρομαντικός και βλέπει παραμύθια στα ...............όνειρά του συχνά. Ωστόσο, είναι τόσο κοντά στην πραγματικότητα, όπως ο καθένας. Αισθάνεστε αμηχανία; Μην ανησυχείτε, θα σας πάρει κάποιο χρόνο, αλλά θα ξεκινήσετε να κατανοείτε τον άνδρα Καρκίνο αργά και σταδιακά. Οι αλλαγές σ΄ αυτόν, δεν σημαίνουν και μια μεταβαλλόμενη προσωπικότητα όπως συμβαίνει με τους Δίδυμους.

Είναι απλώς μια αλλαγή της διάθεσης που σύντομα θα ξαναγίνει και πάλι η συνηθισμένη, ενώ τα βασικά χαρακτηριστικά του προφίλ του θα παραμένουν πάντα ίδια. Ακριβώς όπως ένα καβούρι, όταν τραυματίζονται τα συναισθήματά του, υποχωρεί στο κέλυφός του. Το κέλυφος είναι ο παράδεισός του και θα παραμείνει εκεί μέχρι να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον κόσμο ξανά. Ο άνδρας Καρκίνος μπορεί να φαίνεται σκληρός και απόμακρος κάποιες φορές, αλλά κατά βάθος είναι πολύ ήπιος, ευγενικός και στοργικός. Η αγένεια δεν είναι ένα από τα γνωρίσματα της προσωπικότητάς του. Απλά καλύπτεται, για να κρύψει τα πραγματικά και ευάλωτα συναισθήματά του.

Ένας άνδρας Καρκίνος έχει ανάγκη να αισθάνεται την αγάπη σας κάθε τόσο, οπότε μην ξεχνάτε να του λέτε «σ’ αγαπώ» καθημερινά. Το ίδιο ισχύει και για τα χρήματα, τα χρέη τον κάνουν ανασφαλή. Πληρώνει πάντα τους λογαριασμούς του στην ώρα τους και του αρέσει η αποταμίευση. Δεν είναι τσιγκούνης, αλλά ούτε και σπάταλος. Ωστόσο, δεν θα θυσιάσει το γούστο και το στυλ του στο όνομα της οικονομίας. Οικονομία γι ‘αυτόν σημαίνει να αξίζει τα χρήματα η δαπάνη που κάνει. Η ποιότητα διαδραματίζει ύψιστη σημασία σε ό,τι τον αφορά.

Ένας Καρκίνος ενδιαφέρεται πολύ για το πώς φαίνεται, για το σπίτι του, για το αυτοκίνητό του και γενικά ό,τι τον περιβάλλει. Τα ρούχα του πρέπει να έχουν τέλειο κόψιμο, το αυτοκίνητό του τέλεια λάμψη και τα τρόφιμά του τέλεια γεύση. Δεν είναι από τους άνδρες που πηγαίνουν ενάντια στους συνήθεις κανόνες, και την επιτήδευση τη χρειάζονται. Υπάρχει και κάτι άλλο που ο άνδρας Καρκίνος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό – να μιλάει για την αγαπημένη του μαμά! Είναι πολύ πιθανόν να είναι “παρούσα” κάθε στιγμή της συνομιλίας σας.

Στο άλλο άκρο, αποσπώνται τελείως από αυτήν. Ωστόσο, η σχέση του με τη μητέρα του δεν πρόκειται ποτέ να είναι περιστασιακή και μετριοπαθής. Πρέπει να είναι ένα από τα δύο άκρα και το πρώτο είναι το πιο πιθανό, να νιώθει πολύ πολύ κοντά της. Ταυτόχρονα, και ο ίδιος θα είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της μητέρας του. Βεβαιωθείτε ότι τον περιποιείστε και του δείχνετε την ίδια προσοχή, όπως η μητέρα του. Ο ιπποτισμός είναι στη φύση του, εκτός αν του δώσετε λόγους για το αντίθετο. Ο άνδρας Καρκίνος μπορεί να χρειαστεί το χρόνο του μέχρι να αποφασίσει, αν είστε η σύντροφος της ψυχής του.

Ωστόσο, όταν βεβαιωθεί, θα σας τυλίξει με αγάπη, φροντίδα, θαυμασμό και δώρα. Ταυτόχρονα, θα πρέπει και σεις να πληρείτε τις προδιαγραφές του, οι οποίες μπορεί να είναι αρκετά υψηλές. Αν έχει αποφασίσει ότι είστε αυτή που μαζί της θέλει να ζήσει τη ζωή του, θα σας ακολουθήσει με αποφασιστικότητα και θα σας κάνει να τον ερωτευθείτε. Ο άνδρας Καρκίνος σαν πατέρας θα είναι απολύτως υπερήφανος για τον γιο του και υπέρμετρα προστατευτικός με την κόρη του. Θα είναι εξαιρετικά υπομονετικός μαζί τους. Με έναν άνδρα Καρκίνο, υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα λείψει και από τα παιδιά και από εσάς – Αγάπη!

asteriskos.wordpress.com


ΕΞΥΠΝΑShare