Πώς να κερδίσεις τον άντρα Κριό: Εάν έχετε επιλέξει έναν άντρα κριό και θέλετε να τον κερδίσετε, είναι καλό να τον αφήσετε να έχει το “πάνω χέρι” στη σχέση σας. Ο άντρας κριός αναζητά μία έξυπνη και δραστήρια σύντροφο, η οποία να μπορεί να τον ακολουθήσει στη ζωή. Προσπαθήστε να είστε πρωτότυπη και να έχετε μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Επίσης για να κερδίσετε έναν άντρα κριό, πρέπει να είστε στοργική και ειλικρινής. Εάν καταφέρετε να μη νιώσει πλήξη μαζί σας, θα είστε η γυναίκα της ζωής του.

Πώς να κερδίσεις τη γυναίκα Κριό: Εάν έχετε επιλέξει μία γυναίκα κριό και θέλετε να την κερδίσετε, πρέπει να είστε δυναμικοί και να έχετε ενέργεια. Η γυναίκα κριός θέλει να νιώθει ασφάλεια με έναν άντρα, να την προστατεύει και να είναι τρυφερός. Εφόσον λοιπόν έχετε σταθερό χαρακτήρα και λίγη “τρέλα” μέσα σας, θα κάνετε μία γυναίκα κριό να σας ερωτευτεί. Πολλές είναι οι κριαρίνες που έλκονται από αθλητικούς τύπους.

 

Πώς να κερδίσεις τον άντρα Ταύρο: Τα ταυράκια, τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες είναι πολύ ερωτεύσιμα άτομα. Κυβερνήτης τους είναι ο πλανήτης αφροδίτη, γι αυτό και σαγηνεύουν τα πλήθη. Για να κερδίσετε έναν άντρα ταύρο, είναι καλό πρώτα να κερδίσετε τη φιλία του. Να του δώσετε χρόνο να σας γνωρίσει και να επιλέξει αν θέλει να είστε μαζί. Για να...... κερδίσετε έναν άντρα ταύρο, μην τον αγνοείτε και δείξτε του ότι είστε δίπλα του. Επιπλέον θα εκτιμήσει τη μαγειρική σας ικανότητα. Γι΄αυτό μπορείτε να τον καλέσετε για δείπνο στο σπίτι σας, αφού του έχετε μαγειρέψει και έχετε ανάψει κεράκια στο χώρο.

Πώς να κερδίσεις τη γυναίκα Ταύρο: Οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του ταύρου θέλουν έναν άντρα αποφασιστικό και υπομονετικό. Γι αυτό προσπαθήστε να τη διεκδικήσετε “ανοιχτά” και ταυτόχρονα ευγενικά. Επειδή οι ταυρίνες είναι κτητικές μην κάνετε το λάθος να τις κάνετε να ζηλέψουν. Για να κερδίσετε μία ταυρίνα δώστε σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και στους τρόπους σας.

 

 

Πώς να κερδίσεις τον άντρα Δίδυμο: Μία γυναίκα που θέλει να κερδίσει έναν άντρα δίδυμο πρέπει να είναι δραστήρια και έξυπνη. Ο άντρας δίδυμος ελκύεται από τις γυναίκες που είναι ευρηματικές και που δεν μένουν στάσιμες γιατί ο ίδιος απεχθάνεται τη στασιμότητα.
Ο άντρας δίδυμος απεχθάνεται τη ρουτίνα, γι’ αυτό το λόγο πρέπει μία γυναίκα να νιώσει την ανάγκη που έχει να είναι ελεύθερος και να μην τον καταπιέσει. Η εξωτερική εμφάνιση μιάς γυναίκας παίζει σημαντικό ρόλο για έναν άντρα δίδυμο. Θέλει η γυναίκα που θα τον κερδίσει να είναι περιποιημένη και ο ίδιος να νιώθει πως είναι πρότυπο ομορφιάς και θηλυκότητας. Η γυναίκα που θέλει να μπει στη ζωή ενός άντρα, που ανήκει στο ζώδιο των διδύμων, πρέπει να είναι συνέχεια σε κίνηση και να είναι εφευρετική. Είναι καλό έναν άντρα δίδυμο να μην τον κάνει μία γυναίκα να νιώσει πλήξη. Το σίγουρο είναι ότι ένας άντρας δίδυμος μπορεί να χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε μία γυναίκα, για όσο χρονικό διάστημα μείνει μαζί της.

Πώς να κερδίσεις τη γυναίκα Δίδυμο: Η γυναίκα δίδυμος είναι γοητευτική και προκλητική. Κατά κοινή παραδοχή είναι ναζιάρες και πολύ φιλικές με τους άντρες. Μπορούν με ευκολία να γνωρίσουν ένα άντρα και να τον σαγηνεύσουν. Μία διδυμίνα είναι εγκεφαλική αλλά δύσκολα κάνει μία μακροχρόνια σχέση. Εάν δεν την κερδίσετε εγκεφαλικά δεν θα την κερδίσετε ως ερωτική σύντροφο. Επίσης της αρέσουν οι αλλαγές και η εξέλιξη ακόμη και του φίλου της. Για να κερδίσετε μία γυναίκα δίδυμο δώστε της χώρο. Μην την καταπιέσετε και προσπαθήστε να την ακολουθείτε σε όποιο ρίσκο κι αν πάρει. Επειδή μία γυναίκα δίδυμος είναι δυναμική και έξυπνη πρέπει να μπορείτε να της προτείνετε ιδέες και πρωτότυπες προτάσεις, ακόμη και για διασκέδαση.

 


Πώς να κερδίσεις τον άντρα Αιγόκερω: Ο άντρας αιγόκερος ανήκει στα ζώδια της γης. Οι αιγόκεροι είναι σταθεροί στις σχέσεις τους και ιδιαίτερα τρυφεροί. Παίρνουν πρωτοβουλίες και ζουν με πάθος. Σε μία γυναίκα αναζητούν τόσο τον έρωτα, όσο και τη φιλία της. Για να κερδίσει μία γυναίκα έναν άντρα αιγόκερο είναι καλό να του τονώνει την αυτοπεποίθηση και να είναι τρυφερή μαζί του. Πρέπει να είναι ειλικρινής και να βρίσκει τρόπους για να κρατάει ζωντανό το ερωτικό πάθος. Ο άντρας αιγόκερος είναι φιλόδοξος και απαιτητικός, δύσκολα αφήνει μία γυναίκα να μπει στην καρδιά του, γι αυτό πρέπει να είστε προετοιμασμένες ότι θα τον διεκδικήσετε έντονα. Αν το καταφέρετε θα είναι ένας πιστός και αφοσιωμένος σύντροφος.

Πώς να κερδίσεις μια γυναίκα Αιγόκερω: Μία γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του αιγόκερου είναι δύσκολος χαρακτήρας. Δύσκολα δείχνουν τον πραγματικό εαυτό τους και έχουν πολλές φορές αρνητική ψυχολογία. Επιπλέον θέλουν ο ερωτικός τους σύντροφος να ενδιαφέρεται συνέχεια για την ικανοποίησή τους. Σπάνια μία αιγοκερίνα παίρνει πρωτοβουλίες. Επειδή αντιμετωπίζουν τις ερωτικές τους σχέσεις σοβαρά είναι καλό να τις κάνετε να σας εμπιστευτούν. Στις γυναίκες αιγόκερους αρέσουν οι πνευματώδεις συζητήσεις και οι καλλιεργημένοι άντρες. Πρέπει ένας άντρας να τις κάνει να γελάνε και να ασχολείται συνέχεια μαζί τους. Αν κάποιος καταφέρει να του ανοιχτεί μία γυναίκα αιγόκερος και να νιώσει κοντά του ψυχικά, τότε θα μείνει δίπλα του για πάντα. Γενικότερα είναι δύσκολο να ερωτευτούν αν όμως ερωτευτούν είναι πολύ δοτικές.

 

 


Πώς να κερδίσεις τον άντρα Υδροχόο: Οι άντρες υδροχόοι δεν είναι σταθεροί στις σχέσεις τους. Βαριούνται εύκολα και είναι ανοιχτοί σε καινούργιους έρωτες. Για να κερδίσετε έναν υδροχόο είναι καλό να μην τον καταπιέζετε. Πρέπει να τον αφήνετε ελεύθερο να επιλέγει ο ίδιος όσα θέλει και να νιώθει ότι δεν καταπιέζεται. Επίσης δεν πρέπει να τους απομακρύνετε από τους φίλους τους. Οι υδροχόοι είναι ανεξάρτητοι και έξυπνοι άνθρωποι, καταλαβαίνουν πότε μία γυναίκα είναι αληθινή και αναλόγως πράττουν. Αν του προσφέρετε περιποίηση και έχετε μία άψογη εμφάνιση θα καταφέρετε να τον κρατήσετε δίπλα σας.

Πώς να κερδίσεις τη γυναίκα Υδροχόο: Μία γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του υδροχόου είναι πολύ γοητευτική και ασχολείται με το πνεύμα της. Κατά κοινή παραδοχή οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του υδροχόου, μαγνητίζουν τον αντρικό πληθυσμό. Οι ίδιες αγαπούν τα ταξίδια. Για να την κερδίσει ένας άντρας πρέπει να είναι έξυπνος και καλλιεργημένος. Να αγαπάει το διάβασμα και να έχει μόρφωση. Είναι καλό να μην την περιορίσετε και να τη βοηθήσετε στα επαγγελματικά της βήματα. Επίσης να τις κάνετε φιλοφρονήσεις και να της μιλάτε όμορφα.

 

 

Πώς να κερδίσεις τον άντρα Ιχθύ: Αν θέλετε να κερδίσετε ένα άντρα που ανήκει στο ζώδιο του ιχθύ πρέπει να είστε δυναμική και να παίρνετε πρωτοβουλίες. Ο άντρας ιχθύς είναι ιδεολόγος, ρομαντικός και ευαίσθητος όμως είναι και απρόβλεπτος και συχνά “άπιστος”. Γι αυτό είναι καλό να τους δίνετε αγάπη και προσοχή συνέχεια. Επιπλέον για να κερδίσετε έναν άντρα ιχθύ πρέπει να τον ενθαρρύνετε και να του τονώνετε την αυτοπεποίθηση. Η ιδανική γυναίκα για έναν ιχθύ είναι αυτή που μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες και μπορεί να οργανώσει τη ζωή του. Τέλος, είναι καλό να αγαπάτε την τάξη και να αγαπάτε την τέχνη, την οποία αγαπούν σχεδόν όλοι οι ιχθείς.

Πώς να κερδίσεις τη γυναίκα Ιχθύ: Αν θέλετε να κατακτήσετε και να κερδίσετε μία γυναίκα ιχθύ το βασικό που πρέπει να κάνετε είναι να της αφιερώνετε αρκετό χρόνο και να ακούτε τις σκέψεις της. Μία γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο των ιχθύων είναι ρομαντική, ευαίσθητη και τρυφερή. Παρόλα αυτά είναι εύθραυστη και καθόλου δυναμική. Επειδή οι ίδια είναι δοτική είναι καλό να της εκφράζετε την εκτίμησή σας και να ασχολείστε πολύ μαζί της. Επιπλέον αν είστε δυναμικός και σταθερός χαρακτήρας, θα είστε ο ιδανικός άντρας για μία γυναίκα ιχθύ.


ΕΞΥΠΝΑShare