Ενημέρωση

Διαδικτυακά και διασκεδαστικά μαζί…👩‍💻👩‍💻

👩‍💻👩‍💻Διαδικτυακά μαζί…👩‍💻👩‍💻
Τα διαδικτυακά μαθήματά μας συνεχίζονται και τα απογεύματα μας περνάνε διασκεδαστικά! Η μέρα μας είχε Αρχιτεκτονική, Ρομποτική, Εικαστικά και Θεατρικό παιχνίδι!
✅🏠Στην Αρχιτεκτονική συνεχίσαμε την κατασκευή μας για το 3D σπιτι από χαρτί! Μια πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων!
✅🤖Στη Ρομποτική μιλήσαμε για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία! Σήμερα 3 Δεκεμβρίου, είναι μια ημέρα που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού, στην κατανόηση και την αποδοχή των ατόμων με αναπηρία. Επίσης συνεχίσαμε τα μαθήματα προγραμματισμού σχεδιάζοντας σχήματα!
✅🎨Στα Εικαστικά ❄️Συνεχίζουμε τη χειμωνιάτικη «θεματική εβδομάδα» μας, αυτή τη πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη.
Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο μικρές και μεγάλες ❄️χιονόμπαλες❄️!
🎨Στο τμήμα εικαστικών στα «Έξυπνα παιδιά» συζητήσαμε για τις διακοσμητικές χιονόμπαλες, είδαμε κάποια από τα διαφορετικά είδη που υπάρχουν ,και δημιουργήσαμε μια ζωγραφιστη χιονόμπαλα με το περιεχόμενο της, εμπνευσμένο από χειμερινά τοπία ! ❄️🏔️⛄
✅🎭Στο Θεατρικό παιχνίδι συνεχίζουμε τα μαθήματα μας για την μυθολογία!
Ο Τρωϊκός πόλεμος ήταν μια δεκαετής, εμφύλια πολεμική σύγκρουση ανάμεσα στους Έλληνες με αντίπαλα στρατόπεδα τους Αχαιούς και τους Τρώες. Αφορμή για τον Τρωϊκό πόλεμο ήτανε μια γυναίκα, η ωραία Ελένη, η βασίλισσα της Σπάρτης. 💗Στο σημερινό μάθημα μάθαμε για τον μεγαλύτερο πόλεμο της αρχαιότητας και παίξαμε ανάλογους ρόλους. 🌈

⏰⏰Σήμερα στις 6:00 το απόγευμα ραντεβού και πάλι!

👦🏼🧒🏼Περιμένουμε στην παρέα μας όλα τα παιδάκια!!

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Έξυπνα παιδιά , Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης!!

❇1ο Κέντρο Κεντάυρων 15Β, πλησίον πλατείας Εβραίων
Τηλ. 2410 254254 & 6906975369
❇2ο Κέντρο Μανδηλαρά 108 & Υψηλάντου, Άγιος Κωνσταντίνος.
Τηλ. 2410 552242 & 6906975369
📩info@exypna.gr
www.exypna.gr