Ενημέρωση

Νέα ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για να γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με το κέντρο μας “έξυπνα παιδιά”.

Κατά την πλοήγηση σας στον ιστότοπο μας, θα βρείτε στοιχεία για την διεύθυνση του κέντρου μας, στη Λάρισα στο κεντρικό Μανδηλαρά 108 και Υψηλάντου 31 γωνία, τη συνοικία της Νεραΐδας, τον Τύρναβο και την Ελασσόνα. Επιπλέον παρέχονται πληροφορίες για τα στοιχεία επικοινωνίας μας με τα τηλέφωνα 2410552242, 6909159953 και 6971689745, το ωράριο λειτουργίας του γραφείου ενημέρωσης γονέων και αιτήσεων 9:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00 και τα κοινωνικά μας δίκτυα:

Facebookhttps://www.facebook.com/Έξυπνα-Παιδιά-726314014158995/
Twitter: https://twitter.com/smartkdap
Instagram: https://www.instagram.com/exypna_paidia
Email: info@exypna.gr

Μπορείτε να δείτε τις περιγραφές όλων των δραστηριοτήτων και των μαθημάτων που μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά, πληροφορίες για το τι θα μάθουν, με τι θα ασχοληθούν και πως όλα αυτά θα τα ωφελήσουν στην καθημερινότητα τους. Επιπλέον στη διάρκεια θα προστεθούν φωτογραφίες και βίντεο για το περιεχόμενο  μαθημάτων και των δραστηριοτήτων. Θα βρείτε επίσης ένα σύντομο βιογραφικό για τους καθηγητές και τους δασκάλους που εργάζονται στο κέντρο μας αλλά και πληροφορίες σχετικά με την επαγγελματική τους εμπειρία. Τέλος υπάρχει η κατηγορία Νέα – Ανακοινώσεις για να ενημερώνεστε σχετικά με την επικαιρότητα και τις ειδήσεις όσον αφορά την λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και  για οποιαδήποτε απορία έχετε ή επισκεφτείτε το Κέντρο μας όπου θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.