Ενημέρωση

Νέο φυλλάδιο

Το νέο φυλλάδιο του κέντρου μας “έξυπνα παιδιά” είναι έτοιμο και ήδη διανέμεται σε περιοχές της Λάρισας, του Τύρναβου και της Ελασσόνας. Έχει το μήνυμα “το σχολείο τελειώνει, η δημιουργία ξεκινά”. Στο φυλλάδιο μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες με τα στοιχεία του κέντρου μας, όπως την διεύθυνση, τα τηλέφωνα επικοινωνίας, την διαδικτυακή μας διεύθυνση και το e-mail μας.

Επιπλέον στο έντυπο μας περιλαμβάνεται το όραμα μας, τους στόχους μας καθώς και όλες οι δραστηριότητες μας μαζί με μια σύντομη περιγραφή σχετικά με την απασχόληση των παιδιών και τα οφέλη που θα  αποκομίσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Στην τελευταία σελίδα του εντύπου αναφέρονται τα σημαντικότερα δικαιολογητικά που χρειάζεται μια μητέρα για να κάνει αίτηση για την Δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” της περιόδου 2018 – 2019, του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014 – 2020, που παρέχει Voucher για εντελώς δωρεάν συμμετοχή στις δραστηριότητες μας.

Κατεβάστε το φυλλάδιο μας σε ηλεκτρονική μορφή ή επισκεφτείτε το Κέντρο μας για περισσότερες πληροφορίες και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Πείτε μας την άποψη σας αλλά και τις προτάσεις και τις ιδέες σας.