Ενημέρωση

Στα “Έξυπνα Παιδιά” γνωρίζουμε τον κόσμο της Χημείας

Το κέντρο μας “ Έξυπνα παιδιά” προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους να γίνουν μικροί επιστήμονες!!Να εξερευνήσουν το μαγικό κόσμο της χημείας και της φυσικής! ❣❣
Στόχος μας είναι τα παιδιά, μέσα από την συμμετοχή τους σε χαρούμενες δραστηριότητες απλών πειραμάτων, να μυηθούν στη λειτουργία του φυσικού μας κόσμου και να έρθουν σε επαφή με επιστημονικές έννοιες. Μέσα από το παιχνίδι και μέσα από κατάλληλο για την ηλικία τους πρόγραμμα, τα παιδιά γνωρίζουν τον κόσμο των επιστημών διασκεδάζοντας! 💎
Οι μικροί «χημικοί» θα πειραματιστούν με τη σόδα, το ξύδι, το νερό, τα φρούτα, το σαπούνι και με άλλα απλά καθημερινά υλικά για να γνωρίσουν τα μυστικά της χημείας και των άλλων φυσικών φαινομένων.
Η χημεία μπορεί να εκπλήξει, να διασκεδάσει και να προσφέρει ένα ταξίδι γεμάτο από τη χαρά των ανακαλύψεων!👩‍🔬👩‍🔬

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2410552242 σε ώρες λειτουργίας του κέντρου μας ή να μας επισκεφθείτε Μανδηλαρά και Υψηλάντου 31 στη Λάρισα!
Οι εγγραφές για τα παιδάκια μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ γίνονται μέχρι 3 Σεπτεμβρίου!
Σας υπενθυμίζουμε ότι εάν έχετε λάβει voucher, μπορείτε τώρα να εγγράψετε το παιδάκι σας στα “Εξυπνα παιδιά” ακόμη και αν δεν το είχατε δηλώσει στην αρχική σας αίτηση!
Οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Σας περιμένουμε με χαρά!💜

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετ ε στο 2410 552242 σε ώρες λειτουργίας του κέντρου μας ή να μας επισκεφθείτε Μανδηλαρά και Υψηλάντου 31 στη Λάρισα!