Ενημέρωση

Τα έξυπνα παιδιά στο ξενοδοχείο Comfort Suites & Rooms!!

Τα Έξυπνα Παιδιά στο πράσινο ξενοδοχείο Comfort Suites & Rooms – Larissa, Greece!!
Το ξενοδοχείο Comfort Suites & Rooms – Larissa, Greece , το νέο πράσινο ξενοδοχείο στη Λάρισα, άνοιξε τις πόρτες του και καλωσόρισε θερμά τους μαθητές του Κέντρου Έξυπνα Παιδιά την Πέμπτη 23 Ιουλίου!!
Πρόκειται για έναν χώρο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής που βρίσκεται στη οδό Υγείας, στο Μεζούρλο, έναντι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Το εν λόγω ξενοδοχειακό συγκρότημα είναι από τα ελάχιστα στη Ελλάδα που υιοθετεί τεχνολογίες για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας στα πρότυπα της προστασίας του περιβάλλοντος όπως προστάζει η παγκόσμια τάση!
Τους μικρούς αρχιτέκτονες υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά ο Διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, ο οποίος μίλησε στα παιδάκια για τη δομή και τη λειτουργία του ξενοδοχείου, καθώς επίσης και για την οικολογική συνείδηση που πρέπει όλοι μας να έχουμε απέναντι στο περιβάλλον!
Στη συνέχεια τους μικρούς μαθητές ξενάγησε στον χώρο του ξενοδοχείου ο κ. Απόστολος Μπέμπης, πολιτικός μηχανικός και εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρίας BEBIS & Christodoulos Architecture & design, η οποία εμπνεύστηκε και υλοποίησε το σημαντικό αυτό έργο!
Οι μικροί αρχιτέκτονες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μία κατασκευή σύγχρονων προδιαγραφών, με αρχιτεκτονική που είναι βασισμένη σε παραδοσιακά υλικά όπως είναι η πέτρα και το ξύλο και να ενημερωθούν για τις μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια και την φιλοσοφία του σχεδιασμού των κατασκευών με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος εν γένει, όπως διδάχτηκαν στο πρόγραμμα της αρχιτεκτονικής του Κέντρου Έξυπνα Παιδιά κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους!!
Comfort Suites & Rooms – Larissa, Greece ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία!!
(Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Mandelas Tours and Travel για την μεταφορά των παιδιών μας με ποιότητα και ασφάλεια!!)