Ενημέρωση

🧒🏼Άλλος ένας μήνας που πέρασε στα Έξυπνα Παιδιά!! 👦🏼

🧒🏼Άλλος ένας μήνας που πέρασε στα Έξυπνα Παιδιά!! 👦🏼
Δημιουργικός και γεμάτος νέες εμπειρίες!!
Ένας μήνας που τα είχε όλα και φυσικά δεν παραλείψαμε να τιμήσουμε την Ελλάδα μας!!🇬🇷🇬🇷
✅🎨Οι μικροί μας ζωγράφοι εμπνευστήκανε από την έκθεση του Γιάννη Γαΐτη και δημιουργήσανε την δική τους έκθεση «Το πλήθος και η μοναξιά».Ταξιδέψανε στο φεγγάρι και φτιάξανε το δικό τους φεγγαροχωριό!! Βροντοφωνάξανε το δικό τους ΟΧΙ και μεταμορφωθήκανε σε πολύχρωμα έντομα!!
✅🎭Οι ηθοποιοί μας δημιούργησαν την δική τους εκδοχή από το παραμύθι «το πάπλωμα της αγάπης» Ερμηνεύσανε επετειακά ποιήματα για να τιμήσουν την Ελλάδα μας και ανέλαβαν τρομακτικούς ρόλους εν όψη του Halloween!!!
✅🧑🏻‍🍳Οι φοβεροί chef μας ταξιδέψανε στην Ισπανία και μάθανε τα μυστικά του Βασκικού Τσιζκέικ. Τιμήσανε την παγκόσμια μέρα ζυμαρικών και φτιάξανε πεντανόστιμες ταλιατελες με λαχανικά! Οι κολοκύθες είναι στην εποχή τους και μια γλυκιά κολοκυθόπιτα ήταν ότι έπρεπε!!
✅👯Χορέψανε παραδοσιακούς χορούς και μάθανε τα ήθη και τα έθιμα μας!
✅🏋🏻‍♀️Γυμναστήκανε αποκτώντας ενδυνάμωση και μάθανε όλα τα μυστικά της Αυτοάμυνας!!
✅🏃‍♀️Στήσανε πίστες survivor και περάσανε πολλά εμπόδια!!
✅🖊Με ένα μαγικό 3D pen δημιουργήσανε κουνιστά αλογάκια, πολύχρωμα γυαλιά και τον Πύργο του Άιφελ!! Και φυσικά την ελληνική σημαία!!
✅🐝Η μελισσούλα μας φορώντας την μάσκα της, τους ξενάγησε στην πόλη και μετά αφηγήθηκε μύθους του Αισώπου κάνοντας βόλτες με το λιοντάρι!
✅🧪Πολύχρωμα καραμελάκια δημιούργησαν όμορφα χρώματα, μπαλόνια ζωγράφισαν την σημαία μας και ένα φθινοπωρινό κινούμενο τοπίο κλεισμένο σε βάζο!!!
✅🗺Ταξιδεψανε στην Γαλλία και μάθανε για τον μικρό πρίγκιπα… «Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά, την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν.»
✅🤖Οι μικροί μας επιστήμονες δημιουργήσανε ένα pool robot, προσομοιωτές σεισμού,ένας βάτραχο σε όλα του τα στάδια και μάθανε για την επικονίαση αφού φτιάξανε έναν επικονιαστή!!
✅♥️Στο δημιουργικό λόγο και την ρητορική μάθανε για την διαφορετικότητα μέσω του ρόλου ενός ντετέκτιβ,διάβασαν «το βιβλίο που δεν ήθελε να διαβαστεί» και μάθανε τα χαρακτηριστικά ενός καλού ομιλητή κι ενός καλού ακροατή!!!
✅🍙Οι Αρχιτέκτονες μας μάθανε πως ζουν οι Εσκιμώοι και κατασκευάσανε καλύβες igloo, ταξίδεψαν στο Ιράν και φτιάξανε τις σπηλιές των Kandovan, γνώρισαν το βασίλειο του mustang των Ιμαλαΐων και δημιούργησαν τις σπηλιές του.
✅♟Οι σκακιστές μας στήσανε παρτίδες, κάνανε ματ και μάθανε τα μυστικά του σκακιού!!
✅Και φυσικά όλα αυτά τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στον COVID-19!!!

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Έξυπνα παιδιά , Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης!!

❇1ο Κέντρο Κεντάυρων 15Β, πλησίον πλατείας Εβραίων
Τηλ. 2410 254254 & 6906975369
❇2ο Κέντρο Μανδηλαρά 108 & Υψηλάντου, Άγιος Κωνσταντίνος.
Τηλ. 2410 552242 & 6906975369
📩info@exypna.gr
www.exypna.gr