Ενημέρωση

Συνεχίζουμε παρέα…..👩‍💻👩‍💻

👩‍💻👩‍💻«Διαδικτυακά μαζί…»👩‍💻👩‍💻
Η εβδομάδα στο ψηφιακό μας σχολείο ξεκίνησε με νεες δραστηριότητες που γέμισαν το απόγευμα μας γνώση και διασκέδαση! Αυτή την φορά είχαμε εικαστικά, ρομποτική, γυμναστική και θεατρικό παιχνίδι!!
✅🎨 Στα εικαστικά γνωρίσαμε 🌿Το λουλούδι του Χειμώνα💮
Καθώς πλησιάζουμε σιγά σιγά στο τέλος του Νοέμβρη, στο τμήμα των εικαστικών στα «έξυπνα παιδιά», παρακολουθήσαμε βίντεο με τα πιο εντυπωσιακά μπουκέτα, φιλοτεχνημένα από διάσημους ζωγράφους του 19ου αιώνα. Συζητήσαμε για τα άνθη, τη ζωντάνια των χρωμάτων τους και τους πολλούς κρυφούς συμβολισμούς τους !
Εμείς επιλέξαμε να εικονίσουμε, το πιο δημοφιλές χειμερινό λουλούδι, εκείνο που κοσμεί με χάρη τα περισσότερα ελληνικά σαλόνια κατά τη περίοδο των γιορτών! …Δεν είναι άλλο φυσικά, από το κατακόκκινο «Αλεξανδρινό», γνωστό και ως το «Αστέρι της Βηθλεέμ» 🌠.
✅🤖Στη Ρομποτική Παρακολούθησαμε ένα βίντεο με ρομπότ τεχνητης νοημοσύνης και μάθαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες!!! Είδαμε αληθινά “εξυπνα” ρομπότ σκύλους, ρομπότ πεταλούδες, ρομπότ καγκουρω, ρομπότ καρχαρίες και πολλά άλλα!!!
Επίσης προγραμματισαμε το αγαπημένο μας beebot αυτή τη φορά διαδικτυακά!!!!
✅🤼Στην γυμναστική παίξαμε παιχνίδια συνδυάζοντας την κίνηση και την γυμναστική μας!!
✅🎭Στο θεατρικό παιχνίδι μιλήσαμε για έναν από τους πιο γνωστούς μύθους του Αισώπου «Ο λαγός και η χελώνα». Ακούσαμε τραγούδια🎉, παρακολουθήσαμε ταινία σχετική με το θέμα και στο τέλος αναλάβαμε τους ρόλους του λαγού🐰 και της χελώνας🐢. Μέσα από το μύθο μάθαμε πως η κοπιαστική προσπάθεια νικάει το φυσικό χάρισμα όταν αυτός που το έχει δεν το καλλιεργεί.🦋

⏰⏰Σήμερα στις 6:00 το απόγευμα ραντεβού και πάλι!

👦🏼🧒🏼Περιμένουμε στην παρέα μας όλα τα παιδάκια!!

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Έξυπνα παιδιά , Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης!!

❇1ο Κέντρο Κεντάυρων 15Β, πλησίον πλατείας Εβραίων
Τηλ. 2410 254254 & 6906975369
❇2ο Κέντρο Μανδηλαρά 108 & Υψηλάντου, Άγιος Κωνσταντίνος.
Τηλ. 2410 552242 & 6906975369
📩info@exypna.gr
www.exypna.gr