Ενημέρωση

👩‍💻👩‍💻Η πρώτη εβδομαδα του Δεκεμβρίου τελείωσε δημιουργικά και όμορφα!

👩‍💻👩‍💻Διαδικτυακά μαζί…👩‍💻👩‍💻
Η πρώτη εβδομαδα του Δεκεμβρίου τελείωσε δημιουργικά και όμορφα! Κάθε απόγευμα στις 6:00 μαζί διαδικτυακά! Η μέρα μας είχε γυμναστική, Ρομποτική, αυτοάμυνα και Θεατρικό παιχνίδι!!
✅🤸🏻‍♀️Στη γυμναστική είδαμε σχετικά βίντεο που θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε μυική ενδυνάμωση!!! Κάναμε ασκήσεις και δυναμώσαμε το σώμα μας!
✅🤖Στη Ρομποτική γνωρίσαμε τη δημιουργικότητα του Minecraft, που αφήνει τους παίκτες να χτίσουν κατασκευές από κύβους με διάφορες υφές σε έναν τρισδιάστατο, αλγοριθμικά δημιουργημένο κόσμο. Επίσης συνεχίσαμε τα μαθήματα προγραμματισμού!
✅🥊 Στην αυτοάμυνα μάθαμε όλα τα κόλπα άμυνας και τις τεχνικές που θα μας βοηθήσουν να αμυνθούμε σε ένα δύσκολο περιστατικό! Συγχρόνως γυμναστήκαμε!
✅🎭 Στο θεατρικό παιχνίδι γνωρίσαμε την Μέδουσα! Η Μέδουσα στην ελληνική μυθολογία αναφέρεται ως μια από τις τρεις γοργόνες. 🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️Η θεά Αθήνα εξοργίστηκε μαζί της και την μεταμόρφωσε σε απεχθές τέρας που αντι για μαλλιά είχε φίδια.🐍 Η ασχήμια της ήταν τέτοια που όταν κάποιος την κοιτούσε στο πρόσωπο πέτρωνε. Τελικά την σκότωσε ο Περσέας με τη βοήθεια της Αθηνάς.🌈 Στο σημερινό μάθημα μιλήσαμε για τον συγκεκριμένο μύθο και παρακολουθήσαμε σχετικό βίντεο.💥

⏰⏰Την Δευτέρα στις 6:00 το απόγευμα ραντεβού και πάλι!

👦🏼🧒🏼Περιμένουμε στην παρέα μας όλα τα παιδάκια!!

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Έξυπνα παιδιά , Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης!!

❇1ο Κέντρο Κεντάυρων 15Β, πλησίον πλατείας Εβραίων
Τηλ. 2410 254254 & 6906975369
❇2ο Κέντρο Μανδηλαρά 108 & Υψηλάντου, Άγιος Κωνσταντίνος.
Τηλ. 2410 552242 & 6906975369
📩info@exypna.gr
www.exypna.gr