Ενημέρωση

👩‍💻👩‍💻Διαδικτυακά ζωντανά μέσω του ψηφιακού μας σχολείου!

👩‍💻👩‍💻Διαδικτυακά μαζί…
Συνεχίζουμε το διαδικτυακό μας πρόγραμμα καθημερινά στις 6:00 το απόγευμα ζωντανά! Κάθε μέρα είναι γεμάτη νέες δραστηριότητες γεμάτες δημιουργία! Αυτή την φορά είχαμε ρομποτική, Αυτοάμυνα και θεατρικό παιχνίδι!
✅ Ρομποτική-Μαθήματα προγραμματισμού!
Καθημερινά έχουμε καθιερώσει τη δική μας “Ώρα του κώδικα” και συνεχίζουμε τον προγραμματισμό με το “πάρτυ χορού” κσι το minecraft. Η “Ωρα του κώδικα” είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που σκοπό έχει την προώθηση του προγραμματισμού.
✅Αυτοάμυνα-Τελικά δεν είναι δύσκολα να διδαχθούμε όλα τα μυστικά ακόμη κ διαδικτυακά! Μάθαμε βασικές ασκήσεις αυτοάμυνας ώστε να είμαστε έτοιμοι για πιθανόν κινδύνους που μπορεί να προκύψουν! Φυσικά όλα αυτά συγχρόνως γυμνάζοντας το σώμα μας και δυναμώνοντας την φυσική μας κατάσταση!
✅Θεατρικό παιχνίδι!Τα δέντρα μας δίνουν οξυγόνο και αισθητική γαλήνια ομορφιά . Στο βίντεο που παρακολουθήσαμε μάθαμε πως και τα ελάτα έχουν συναισθήματα υπενθυμίζοντας μας πως όλα τα δημιουργήματα της γης μέσω της αλληλοβοήθειας ζούνε ευτυχισμένα . Στη συνέχεια ζωγραφίσαμε το δικό μας χριστουγεννιάτικο έλατο τοποθετώντας του πολλά στολίδια .
Πλησιάζοντας στις γιορτές των Χριστουγέννων εκτός από τα διαδικτυακά μας προγράμματα , θα ανεβαίνουν και διαφορά βίντεο με απλές, υπέροχες κατασκευές!! Περιμένουμε τις δημιουργίες σας!! Μη χάσετε ούτε ένα!!!
Σήμερα στις 6:00 το απόγευμα ραντεβού και πάλι!
Περιμένουμε στην παρέα μας όλα τα παιδάκια!!

Έξυπνα παιδιά , Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης!!
1ο Κέντρο Κεντάυρων 15Β, πλησίον πλατείας Εβραίων
Τηλ. 2410 254254 & 6906975369
2ο Κέντρο Μανδηλαρά 108 & Υψηλάντου, Άγιος Κωνσταντίνος.
Τηλ. 2410 552242 & 6906975369
info@exypna.gr
www.exypna.gr